zondag 22 mei 2011

zoveel leuks te doen....

Poeh,poeh...er is toch zoveel leuks te doen!! Zoveel dat ik het even allemaal niet meer wist,wat zou ik gaan doen? Dit of dat of toch euh....Laatst bezig geweest met het maken van theelichtjes en sleutelhangers.. een aantal ervan verkocht tijdens de "garage-verkoop"bij mijn moeder thuis, maar nog een aardig voorraadje over. Het kaarten maken heb ik ook weer een beetje opgepakt...Het haken van mijn 2e omslagdoek stond me de laatste tijd een beetje tegen, het blijft duren (ben niet zo van lang hetzelfde doen...)en op een of andere manier is het "mijn doek niet"...ach ja,komt misschien wel weer dat ik de draad ervan oppak. Maar wat wilde ik dan? Tussendoor nog een duiveltje gehaakt voor mijn man maar verder kwam ik niet...ik wilde ook graag mee gaan doen aan de granny squares deken van het hobbydozen-forum maar had daarbij last van dezelfde onrust...met welke kleuren,welk motief, met welk doel etc etc.
Ook had ik nog leuke stofjes liggen waarmee ik wel aan de gang wilde...HELLUP!!!
Ik laat het maar even over me komen...dan komt de creativiteit vanzelf wel weer, heb ondertussen de eerste granny al wel gehaakt,na wat puzzelen en 3 pogingen lukte die eindelijk en tenslotte vond ik eindelijk ook een leuk patroontje voor een baby-jurkje wat ik graag wilde gaan haken....komt dus allemaal weer op zn pootjess terecht!!

1 opmerking:

  1. haha daar heb ik ook regelmatig last van. Probeer dan ook streng voor mezelf te zijn, maar dat lijkt alleen averechts te werken

    BeantwoordenVerwijderen